Servicii

Ghidul Serviciilor Optimizare web – Oportunitati de afaceri, comert, servicii online, linkuri. Promovare gratuita prin Prestari servicii. Metode de promovare, resurse, articole servicii si tutoriale. Promovare site, publicitate online, servicii de optimizare web si pozitionare.

Motoarele de cautare sunt cea mai buna modalitate de a atrage potentiali clienti pe site-ul dumneavoastra. Pozitiile de top pentru cautarile relevante va pot aduce trafic de calitate si mai ales dovada in fata clientilor dumneavoastra ca sunteti printre liderii domeniului!

Desi reclama cu plata este considerata ca fiind o alternativa viabila, aceasta are un foarte mare dezavantaj fata de optimizare: cand nu veti mai platiti nu mai primiti potentiali clienti!

O campanie de optimizare web bine pusa la punct va da rezultate foarte mult timp dupa incheierea acesteia, banii astfel investiti reprezentand un profit de zeci de ori mai mare.

Apelati la serviciile mele de optimizare si promovare web pentru rezultate de top!

Dintre serviciile de optimizare web oferite de mine:

  • analiza site-ului dumneavoastra web si a site-urilor competitoare, pentru o mai buna intelegere a segmentului de piata in care va situati
  • analiza cautarilor in segmentul dumneavoastra de piata in care va aflati si gasirea celor mai bune metode de a atrage vizitatorii pe site in mod natural
  • optimizarea on-page: introducerea sau modificarea diferitelor elemente semantice, imbunatatirea structurii interne de link-uri, optimizarea codului cod (x) html şi css validat
  • Adaugarea de text sumplimentar. Solutia extrema, atunci cand codul HTML/CSS nu poate fi redus sau eliminat, este aceea de a mari cantitatea de continut util.utilizarea corectă şi semantică a HTML tag-urilor
  • optimizarea imaginilor utilizate pe site
  • optimizare off-page: atragerea a link-uri spre site-ul dumneavoastra pentru o imbunatatire mai buna a rezultatelor in paginile motoarelor de cautare
  • Campanii de promovare web
  • Pozitionare Bannere in site-uri de profil
  • Servicii de publicitate de tip Pay-Per-Click (PPC sau CPC)
    • Platiti doar pentru utilizatorii care dau click reclame.
    • Cresterea sferei de publicitate.
    • Stabiliti un buget optim pentru nevoile dvs.
    • Reclame targetate continand cuvinte cheie.
    • Statistici puternice pentru a urmari efectele reclamelor.

Sunt specializat pe obtinerea de link-uri pentru crestere PR prin diferite metode:

  • inscrierea in motoare de cautare si directoare web;
  • crearea de pagini de prezentare optimizate pentru publicarea pe alte site-uri specializate decat cel al dumneavoastra;
  • crearea si distribuirea de articole de articole in forumuri, bloguri, site-uri de specialitate cu scopul promovarii produselor sau serviciilor.
  • Optimizarea pentru motoarele de cautare poate fi cea mai importanta chestiune pe care o puteti face pentru site-ul dvs. Daca motoarele de cautare nu gasesc continutul site-ului ca fiind relevant, nu vor trimite trafic catre el. Daca nu aveti vizitatori ce se intampla? Nimic.

yahoo banner netscape banner msn banner

google banner altavista banner alexa banner

Toate serviciile de optimizare web sunt prestate in concordanta cu regulile marilor motoare de cautare – Google, MSN si Yahoo – pentru a asigura ca site-ul dumneavoastra nu va fi penalizat de catre acestea.

Pentru a intelege mai bine ce inseamna aceasta optimizare web, care sunt beneficiile acestei interventii, ce presupune o optimizare web pentru motoare de cautare, va sugeram sa accesati paginile acestui site, iar daca aveti nelamuriri legate de procesul de optimizare pentru motoarele de cautare nu ezitati sa ne contactati.

Contactati-ma ACUM pentru o oferta personalizata!

 

Motivatie…

Optimizarea web este instrumentul de publicitate (ce utilizeaza internetul) cel mai rentabil din punct de vedere financiar si totodata foarte eficient. In combinatie cu diferite alte instrumente de publicitate oferite gratuit sau la schimb se poate spune ca aduce o eficienta maxima intr-o campanie publicitara.

Probabil că aţi întâlnit până acum cateva zeci de situri care vă oferă “optimizarea paginilor web” sau “optimizare pentru motoarele de cautare“. Grozav! Totuşi, la ce se referă toţi oamenii aceia când vorbesc despre optimizare web? Voi încerca să vă arăt în continuare ce este şi mai ales la ce foloseşte optimizarea paginilor web.

Aproape orice utilizator al internetului ştie cât de important este ca un site web să fie găsit de motoarele de căutare. În mod normal, majoritatea vizitatorilor unui site ar trebui să vină dintr-un motor de căutare (exemplu Google). Dacă nu este şi cazul dumneavoastra, înseamnă că aveţi o problemă de optimizare web în cadrul paginii proprii.

Cât este de grav?

Zilnic zeci sau sute de potenţiali cumpărători trec pe lângă situl dumneavoastra fără să bănuiască cel putin de existenţa lui. Sunt oameni care încearcă să găsească produse, servicii sau doar informaţii cu privire la ceea ce dumneavoastra oferiţi. Şi, mai ales, sunt dispuşi să plătească pentru ele. Până acum aţi înţeles de ce este important să vă înscrieţi situl în motoarele de căutare. Totuşi, a vă regăsi între rezultatele web întoarse nu înseamnă mare lucru dacă veţi fi al 50-lea în listă. Studiile au arătat că majoritatea căutărilor pe internetse limitează la primele 15, 20 de rezultate. De aceea, recomandabil ar fi ca situl dumneavoastra web să apară între primele 20. Ideal, în “Top Ten“.

Resurse
Blog-ul Metode de promovare este dedicat discutiilor pe teme de promovare si optimizare web.
Scopul acestui blog este de a va pune la dispozitie un loc in care sa gasiti informatii despre ceea ce inseamna promovarea si optimizarea web, de ce sunt necesare, care este principiul de functionare a mecanismului si multe altele. Prin schimbul de experienta cu ceilalti veti putea obtine informatiile pe care le doriti. De asemenea sugestiile voastre (venite prin comment-uri) sunt binevenite.

Metode de promovare este primul blog din Romania care incearca sa va puna la curent cu tot ce e nou despre motoarele de cautare, sa invete pe webmaster cum lucreaza Google, MSN, Yahoo sau alte motoare de cautare puternice si sa va ajute sa promovati cum trebuie un site web. Metode de promovare va ofera informatii importante din domeniul SEO. Prin articolele SEO incercam sa va punem la dispozitie tot ceea ce e de actualitate in domeniul SEO.
Folosind blogul Metode de promovare va puteti optimiza site-ul, veti gasi raspuns la intrebarile dumneavoastra sau chiar dumneavoastra veti putea posta un articol ce va veni in ajutorul celorlalti.

Blog-ul Metode de promovare va ofera cele mai utilizate si mai importante unelte SEO, metode de promovare, resurse, articole si tutoriale care va vor ajuta sa va optimizati site-ul dumneavoastra web.

Blog-ul Metode de promovare a adaugat recent mai multe unelte pentru optimizare care va ajuta ca includerea site-ului dumneavoastra in motoarele de cautare sa fie si mai eficienta.

3 gânduri despre „Servicii”

  1. Optimizarea unui site pentru motoarele de căutare este o subcategorie a marketing-ului online, această practică aparând în anul 1990, odată cu apariţia primelor site-uri pe Internet. Cu timpul, optimizarea unei pagini web, al unui site, a devenit un serviciu oferit de unele companii şi/sau corporatii. Scopul primordial al pocesului de optimizare al unui site pentru motoarele de căutare este înbunătăţirea locului pe care este afişat un anumit site în anumite motoare de căutare în cazul unei căutari organice, algoritmice.

Lasă un comentariu

Oferă informaţii despre metode de promovare online, articole, resurse şi ştiri.