Afacere produse cosmetice

produse cosmetice Oportunitate. Fii propriul tau sef. Reprezentant / Coordonator vanzari produse cosmetice. Valabil toata tara.

Descrierea postului:
– promovare produse cosmetice companie;
– largirea bazei de clienti;
– crearea propriei retele de distributie produse cosmetice;
– coordonarea retelei create;

Cerinte:
– acces internet (nu este obligatoriu).
– dorinta de a avea un venit suplimentar considerabil.
– nu se impune target lunar (nu exista deci volum de vanzare obligatoriu). Castigul este functie de activitatea desfasurata.
-valabil pentru toata tara

Oferta (bonusuri, beneficii):
– procent de castig din vanzari: 25 – 30%, se poate ajunge pana la 300 – 500 EUR / luna;
– suplimentar, castiguri de pana la 10 – 20 % din vanzarile lunare ale retelei create, in functie de performanta acestuia;

Avand in vedere ca, partenerul nostru « LadyS », este relativ recent intrat pe piata din Romania, iar produsele sale au ajuns in top si depasesc orice asteptari de raport pret/calitate, suntem convinsi ca parteneriatul pe care vi-l propunem este unul de nerefuzat.

Puteti deveni, doar in cateva luni, un manager de retea de distributie produse cosmetice si accesorii feminine, de un real succes in toata Romania. Puteti construi si coordona retele de distributie produse cosmetice la nivelul Romaniei, depinde doar de disponibilitatile si gradul dvs de implicare.

Puteti intra in echipa Club Ladys doar ca sa evitati drumurile la supermarket sau la mall, efectuand cumparaturile personale lunare de produse cosmetice , igiena si/sau bijuterii stand lejer in fata calculatorului dvs. Preturile produselor cosmetice Ladys sunt chiar mai mici decat cele ale produselor din supermarket ! Vizitati http://www.ladys.ro

Ce este Ladys?
Compania noastra comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Devenind reprezentant Ladys puteti castiga un comision echivalent cu 30% din vanzarile dumneavoastra. De asemenea, prin recrutarea altor persoane ce doresc sa vanda produsele noastre, primiti bonus pentru fiecare nivel al retelei create de dumneavoastra.

Cei interesati ma pot contacta la:

Telefon 0762800822
E-mail laurentiuvlad84@yahoo.com
Va multumesc si va urez mult succes.

Laurentiu Vlad

Detalii la adresa http://www.LadyS.ro

Pentru a fi introdus in sistemul nostru de distributie produse cosmetice puteti sa va creati cont pe situl nostru, accesand situl http://www.LadyS.ro . Apasati pe „Creati-va cont” in partea din stanga sus a sitului. Completati datele necesare, la rubrica „Codul reprezentantului care v-a recomandat”, scrieti codul:

CLwj0dYx

Oferă informaţii despre metode de promovare online, articole, resurse şi ştiri.