Concurs: Castiga un voucher Google Adwords in valoare de 250 RON

google adwords logoBlog-ul Metode de Promovare iti promoveaza afacerea!

Un concurs marca Metode de Promovare ce ofera premii ce consta in vouchere Google Adwords in valoare de 250 ron pe care il puteti folosi pentru promovarea site-ului!

Tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia unui voucher Google Adwords este sa lasati un comentariu la aceasta postare cu mentiunea “Particip la concurs”. Optional poti sa dai un Like la pagina noastra de Facebook (link).

Obligatoriu. Scrie un articol pe una din temele urmatoare: “Magazine online“, “Web Design” sau “Metode de Promovare”. Articolul trebuie sa contina un link catre acest concurs alaturi de mentiunea ca participati la el si un link catre sponsorul nostru www.ipsum.ro. Blog-urile trebuie sa aiba minim un page rank 1.

Castigatorii vor fi alesi prin intermediul site-ului random.org. Se vor oferii 10 vouchere Google Adwords in valoare totala de 2500 RON.

Data limita a concursului 25 februarie 2012. Atentie, voucherul Google Adwords este valabil pana la data de 31 martie 2012.

Ordinea castigatorilor acestui concurs va fi anuntata in data de 26 februarie 2012.

Premiu oferit de www.ipsum.ro prin intermediul Metode de promovare.

Publicitate

17 gânduri despre „Concurs: Castiga un voucher Google Adwords in valoare de 250 RON”

  1. Particip la concurs. Ok deci am inteles eu bine dar acum urmatorul pas este sa scriu un articol pe care il public la mine pe blog nu ? ok deci articolul trebuie sa apara pana pe data 11 feb 2012.

    1. sint interesat de oferta dvs.,intrucat sunt in faza de finalizare a unui site.

Comentariile sunt închise.