Servicii profesionale de graphic/ui/ux/web design

Oferim servicii profesionale si de o buna calitate la cele mai mici preturi: web design, magazin virtual, creare site / blog, redesign site existent si multe altele, precum si crearea de grafica tip
publicitar: carti de vizita, brosuri, cataloage, invitatii evenimente, pliante, ecusoane, postere si alte elemente grafice.

www.ipsum.ro #lovetodesign #thecreativipsum

web design

  • Web/UI/UX Design

    Servicii profesionale de web design, concept pagina web, design aplicatii, realizare magazine virtuale. Platforme de comert electronic, redesign site existent.

  • Promovare Online

    Promovare prin social media. Atingeti-va audienta direct prin anunturi relevante. Promovare site web si publicitate prin intermediul internetului.

  • Grafica Publicitara

    Identitati vizuale (logo website), elemente de grafica precum carti de vizita profesionale, invitatii diverse evenimente, pliante s.a.m.d.

Localizata in Alexandria, Romania, Ipsum Web Design este o companie de web/graphic/ui/ux design si web development ce ofera solutii pentru organizatii, afaceri sau persoane fizice. Fie ca doriti conceperea unui website de la zero sau refacerea unuia existent, noi avem solutia pentru dumneavoastra. Ipsum Web Design asigura servicii complete de web design, logo design, graphic design, design aplicatii mobile, dezvoltare magazine online, redesign site existent, editare foto.

A inceput ca o pasiune si a devenit un business profitabil. Ne pasa de proiectele dezvoltate. De aceea, niciodata nu ne apucam de lucru orbeste. Analizam, gandim, facem schite si gasim cea mai buna solutie online pentru afacerea sau serviciile dumneavoastra. Inainte de inceperea proiectului, discutam impreuna despre necesitatile dumneavoastra. Dupa aceea analizam toate posibilitatile si alegem impreuna cu dumneavoastra cea mai buna solutie. Iar in final, punem in practica cele mai bune idei.
Si ce este cel mai important, legatura permanenta cu dumneavoastra si implicarea in intelegerea viziunii dumneavostra vor duce cu siguranta la succes!

Daca vrei un partener caruia ii pasa de afacerea ta, alege Ipsum Web Design.

contact web design alexandria