Mozilla a lansat Firefox 8, prima versiune pe 64 biti (Firefox Nightly Builds)

Firefox Nightly Builds Picture 1

Firefox 8 este prima generaţie a proiectului Mozilla Firefox lansată în ediţie pe 32 biţi, compatibilă cu orice versiune de Windows, dar şi în ediţie pe 64 biţi, adresată sistemelor de operare Windows x64-bit.

Prima versiune de test pentru Firefox 8 x64-bit este considerată stabilă şi oferă performanţe în medie cu 20% mai rapidedecat Firefox 5.0 si cu 10 % mai bune decât ediţia pe 32 biţi. Trebuie ştiut că pe lângă cerinţa de a avea instalată una din versiunile pe 64 biţi ale sistemului de operare Windows, cantitatea de memorie RAM necesară proceselor Firefox este aproximativ dublă faţă de versiunea pe 32 biţi a aplicaţiei.

În pachetul Firefox Nightly Builds oferit pentru download, Firefox 8 este disponibil atât în versiune pe 64 biţi, cât şi versiunea clasică pe 32 biţi, compatibilă cu toate versiunile sistemului de operare Windows 7, Vista, 2000 şi XP. De asemenea aici găsiţi si versiunea Firefox 8 pentru Linux Intel şi Linux 64-bit Intel.

Firefox 8 este disponibil momentan doar în versiune pentru testare şi poate fi instalat în paralel cu ediţia oficială de Firefox prezentă în calculator.

Descarcă ultima versiune Firefox Aurora sau Activeaza Bara de instrumente Google in Firefox 5

Publicitate