Promovare cu bani

Promovare cu bani

  • Facebook PPC vs Google PPC – Mulţi dintre noi au o  întrebare în minte încearcând să-şi dea seama dacă ar trebui să folosească Facebook PPC (campanii Pay per Click) sau Google PPC (campanii Pay per Click), dar realist singura modalitate de a rezolva această dilemă este de a le încerca pe amândouă şi măsura rezultatele pe o anumită perioadă de timp.
  • Ghidul de publicitate YouTube (Cum fac publicitate pe YouTube?) – am inclus un ghid care vă ajută să aflaţi ce opţiuni aveţi pentru publicitatea pe YouTube, indiferent dacă cumpăraţi publicitatea prin YouTube sau prin Google AdWords
  • Google Adwords – După anumite estimări, aproape 80 % dintre internauţi folosesc reţeaua Google. Deci, nu este de mirare că foarte mulţi proprietari de site-uri web care fac reclamă online, aleg metoda de promovare prin Google Adwords. Fapt remarcabil din cauză că Google a fost înfiinţat doar în 1998. Dacă nu ai rulat niciodată o campanie online îţi pot recomanda să încerci.
  • Publicitate pe Twitter | Promoted Tweets – Detalii despre programul de publicitate al Twitter, numit Promoted Tweets, au fost facute publice pentru prima data de The New York Times. Reclamele vor fi afisate atunci cand utilizatorii Twitter vor cauta cuvinte cheie care au fost cumparate de advertiseri. Twitter planuieste ca mai tarziu sa introduca reclame direct in stream-ul Twitter.
Publicitate

Un gând despre „Promovare cu bani”

  1. Eu zic ca cea mai buna metoda de promovare ramane SEO, din mai multe puncte de vedere. Asta nu inseamna ca nu consider ca celelalte metode nu au avantajele lor, pe care SEO nu le are.

Comentariile sunt închise.