Integrează Facebook, Twitter şi Google Buzz în Gmail

Cu peste 9 milioane de posturi şi comentarii, Google Buzz se bucură de un real succes imediat de la lansarea sa. La fel ca şi ceilalţi utilizatori de internet am început să petrec din ce în ce mai mult timp pe Google Buzz şi nu prea mai am timp pentru conturile de Facebook şi Twitter.

Integrează Social Media în Gmail

  1. Activează “Add any gadget by URL” (Adăugaţi orice obiect gadget cu ajutorul unei adrese URL), în Gmail Labs (http://mail.google.com/mail/?ui=2&fs=1&view=pu&st=labs) – o veţi găsi în partea de jos a listei.
  2. Acum du-te la Setări -> Gadgets (Obiecte gadget). Aici veţi găsi un loc pentru a adauga un obiect gadget prin adresa sa URL
  3. Adaugă TwitterGadget App. Acest gadget va permite un serviciu complet funcţional Twitter pentru Gmail. Acest gadget vă permite tweet din bara laterală sau poate deschide Twitter cu toate paginile intacte. Acesta suportă chiar mai multe conturi. Pentru a adăuga aceast gadget Twitter pentru Gmail, copiaţi şi inseraţi acest URL în pagina de obiecte gadget: “https://twittergadget.appspot.com/gadget-gmail.xml”
  4. Adăugaţi Facebook Gadget. În acelaşi mod în care aţi adăugat Twitter Gadget, puteţi adăuga Facebook la Gmail. Pentru a adăuga aceast gadget, copiaţi şi inseraţi acest URL în pagina de obiecte gadget: „http://hosting.gmodules.com/ig/gadgets/file/104971404861070329537/facebook.xml”

    gmail-faceboock
  5. Gata! Google Buzz, Facebook şi Twitter sunt acum integrate în Gmail. Destul de grozav, nu? Anunţa-mă despre experienţa ta, în comentarii.
Publicitate

Un gând despre „Integrează Facebook, Twitter şi Google Buzz în Gmail”

Comentariile sunt închise.