Google Romania, coordonat din Londra!

Activitatea Google din România va fi condusă de Basak Tamar, directorul diviziei de operaţiuni pe noi pieţe, de la Londra, care va fi asistat de analistul pentru pieţele emergente, Cosmina Dorobanţu, după ce fostul reprezentant al companiei americane a plecat la Romtelecom.

Google îşi continuă investiţiile în Europa, incluzând Romania. Piaţa românească este foarte importantă pentru noi. Basak va conduce operaţiunile noastre din România în această perioadă de interimat. Ea şi echipa ei va asigura un management continuu al operaţiunilor noastre curente. Faptul ca Basak nu lucrează în România nu este relevant în raport cu angajamentul nostru pentru termen lung pentru piaţa românească”, a declarat reprezentantul Google, care deţine cel mai accesat motor de căutare pe Internet. Fostul consultant pentru România al Google, Radu Tudorache, a preluat funcţia de director de servicii de voce pe segmentul rezidenţial în cadrul Direcţiei Comerciale a Romtelecom.

Mediafax

Publicitate

Un gând despre „Google Romania, coordonat din Londra!”

  1. De aia ne trateaza google ca ultimele jeguri 😉 … nu stiam de ce … pai inainte de paste a anulat aproape toate platile catre Romania … si culmea e ca dupa 5 zile nimeni nu stie motivul si din zecile cati au avut platile anulate doar 2-3 au primit un raspuns ca banii vor fi trimis luna urmatoare … mdea … CADOU de PASTE mai asteptati o luna dupa bani !!!

Comentariile sunt închise.