Creeaza-ti propriul tau blog – Solutii Gazduire

In continuare o sa va pun la indemana cele mai bune solutii pentru crearea propriului blog.

Creeaza-ti propriul tau blog

Solutii Gazduire

WordPress – WordPress este un blog gratuit si foarte usor de utilizat, fiind si cea mai populara plataforma pe net. Cu versiunea gazduita WordPress vei avea un subdomeniu cu numele tau de forma numeletau.wordpress.com.

Blogger – O alta plataforma blog gratuita este gazduita de Google. Blogger este o plataforma foarte buna pentru incepatori.

Live Journal – Este o combinatie de blog si social networking. Cu Live Journal i-ti poti crea o comunitate foarte mare in jurul blogului tau.

Movabletype – Alta plataforma blog foarte populara.

Solutii gazduire

Solutii Non-Hosted

WordPress (Non Hosted) – WordPress poate fi downloadad si instalat in propriul tau server. La versiunea pentru download trebuie sa ai propriul hosting. Cele mai multe hosturi include un simplu script de install pentru instalarea blogului.

Drupal – Acest CMS este utilizat in toata lumea pentru caracteristicile lui forte de flexibilitate si siguranta marita. Drupal a câştigat în popularitate mulţumită flexibilităţii, adaptabilităţii, uşurinţei în administrare şi exploatare, precum şi a unei comunităţi online foarte active. Versiunea Drupal curentă este 5.7, fiind disponibilă şi o variantă în limba română. Puteti vizita si site-ul Drupal Romania.

MovableType – Alta plataforma blog foarte populara. I-ti poti alege intre varianta gratuita sau una platita.

Publicitate

7 gânduri despre „Creeaza-ti propriul tau blog – Solutii Gazduire”

Comentariile sunt închise.