Profit prin YouTube Partner Program

In cadrul unor filme incarcate pe site-ul YouTube vor fi introduse o serie de reclame cu o durata intre 10 si 30 de secunde, profitul fiind impartit cu utilizatorii.

youtube-logo.jpg

Cofondatorii site-ului nu au facut publice sumele exacte, dar au spus ca exista useri care castiga acum chiar si cateva mii de euro.

Ce trebuie sa faci
Pentru a te inscrie in programul YouTube Partner (care ar urma sa fie activ si in tara noastra pana la inceputul anului 2010), trebuie sa detii o camera web sau video capabila sa capteze imagini foarte clare, reprezentantii site-ului YouTube spunand ca telefoanele mobile sunt o optiune doar in cazul celor care incarca pe site filmulete „breaking news”. Detalii pe blog. De asemenea, trebuie sa stiti ca nu toata lumea care aplica va fi selectata, o echipa YouTube urmand sa analizeze calitatea (imagine si continut) videoclipurilor fiecarui utilizator care a aplicat pentru „YouTube Partner”.

Publicitate

7 gânduri despre „Profit prin YouTube Partner Program”

  1. Inca nu:( Sa speram ca pana la inceputul lui 2010 sa fie valabil si in Romania!
   Eu am mai incercat o data…dar aveam 2-3 video-uri si am spus ca sunt din spania, acest lucru fiind o minciuna…si m-au respins…si dupa cum cred ca stii, dupa ce aplici o data, nu mai ai voie timp de 2 luni…si azi am primit din nou permisia….si am vazut ca nu e valabil in romania:( dar am vazut pe internet ca pana la inceputul lui 2010 va fii! Abea astept!..Stii, nu strica un ban in plus castigat din „distractie”!

 1. Pe un site atat de accesat ca YouTube iti va fi mai usor sa obtii profit. Vad ca abia in S.U.A si in alte cateva tari este accesibil programul … si parca imi vine sa cred ca in scurt timp o sa fie valabil si la noi.

  1. Abea astept sa apara si pentru Romania!
   Am ceva video-uri carora incepe sa le creasca audienta…
   Multi prieteni imi spun ca as putea fac ceva cu youtube-ul
   am aflat ca la ficare vizualizre(view) primesti, de exemplu intre $0.01 si $1.00
   si ceva mai mult pe fiecare click pe reclama
   deci daca in media ar fii 1000 vizualizari pe zii in total si fiecare vizualizare fiind $0.10 atunci intr-o luna as primii $3000
   O afacere buna!
   Si asta numai din vizualizari…si doar atat de putine
   eu acum am aproape 1000 vizualizari pe zi
   deci chiar cred ca as putea castiga ceva…problema e sa nu cumva sa incalc dreptul de autor sau alte reguli si drepturi ca sa pot sa fiu acceptat
   Sfatul meu este sa va apucati, cei care vreti, sa faceti niste filmulete scurte nu foarte lungi, regizate, si amuzante in felul lor…sfatul meu si al multor useri si al multor parteneri este ca in fiecare videoclip sa fie ceva cat de cat amuzant.
   Deci succes celor indrazneti, cu idei pe viitor si cu cap!(camine:D)

 2. La vizualizari nu stiu daca se plateste, sau daca se plateste, se plateste foarte putin. Iti dai seama ce ar fi sa ofere atatia bani numai intr-o singura zi. Toti partenerii cred ca fac intr-o zi peste 1 milion de vizualizari (de fapt fac mult mai multe) asta ar insemna 10 milioane de dolari numai intr-o zi? Ar da faliment astia … Reclame din cate am vazut, sunt cele de tip „text” sau „banner”. Iar daca ai videoclip-uri cu multi vizitatori atunci ai putea aduna ceva banuti. Sa zicem ca aduni 10.000 de vizualizari la un video. Din cei 10.000 de oameni care ti-au vazut videoclipul, cel putin 100 de oameni ti-ar accesa reclamele. Asta ar insemna 10 $ numai la un videoclip. Dar daca ai avea mai multe videoclipuri? 😀
  De aceea este bine sa creezi multe videoclipuri si cat mai interesante pentru utilizatorii YouTubeului.
  Poate intr-o zi cand programul va fi disponibil si la noi in Romania, o sa putem sa facem si noi o mica „avere” din reclamele de pe YouTube.

Comentariile sunt închise.