Validare HTML

Un validator HTML va va spune foarte probabil unde trebuie sa aduceti imbunatatiri codului scris de d-voastra pentru a fi cat mai „prietenos” in ceea ce priveste motoarele de cautare. Verifica ce ar putea interveni in calea spiderilor si crawlerilor motoarelor de cautare pentru o cat mai buna indexare a site-ului. Se axeaza in special pe:

  • Identificarea erorilor HTML care cauzeaza o incarcare lenta a site-ului (motoarele de cautare indexeaza mai greu site-urile cu viteza de download mica)
  • Verificarea integritatii meta tag-urilor. Tag-uri incomplete, prost scrise, etc., pot induce in eroare spiderii motoarelor de cautare si este posibil sa nu se mai axeze pe cuvintele cheie relevante.
  • Sugerarea de modificari cum ar fi adaugarea de ALT text imaginilor care sporeste densitatea de cuvinte cheie si va ajuta la o mai buna plasare a site-ului d-voastra.
  • Verificarea, de asemenea, a codului CSS care duce la un display adecvat al site-ului.

Pentru validarea codului HTML recomandam:

Pentru validarea CSS recomandam:

Publicitate

2 gânduri despre „Validare HTML”

  1. Intradevar sunt foarte multe conditii ce sunt puse de aceste validatoare dar este bine de stiut ca odata validat codul, este foarte accesibil pentru spiderii motoarelor de cautare, astfel incat acesti factori sa numai induca in eroare ajungandu-se la rezultate nedorite!

Comentariile sunt închise.