Inscrierea unui site in motoarele de cautare

Submitarea unui site in motoarele de cautare constituie doar notificarea catre motorul de cautare ca siteul trebuie adaugat in indexul motorului de cautare.

Adresele de submitare pentru cele 3 mari motoare de cautare sunt:

Doar adaugand siteul in pagina de indexare nu inseamna ca siteul va aparea imediat in index sau ca va fi pozitionat in top.

O metoda mult mai buna si mai rapida pentru o indexare este de a plasa un link pe un site deja indexat, mai ales daca acest site are si PageRank. Pentru asta ar trebui ca acel site sa fie unul propriu, sa vorbiti cu webmasterul respectiv sau sa fie un site director unde se poate adauga un link.

Atentie: Nu va lasati inselati de programele care ofera submitare la mii (!!) sau zeci de mii (!!!) de motoare de cautare. In primul rand “zecile de mii” de motoare de cautare poate nu au nici o importanta sau nu aduc trafic si in al doilea rand pentru cele mai importante motoare de cautare pagina de adaugare url contine imagine de verificare manuala a inscrierii.

Sursa: Seo

Publicitate

Un gând despre „Inscrierea unui site in motoarele de cautare”

  1. Notificarea – inscrierea manuala in motoarele de cautare nu-si are rostul decat eventual atunci cand se fac modificari mari in site si se doreste o vizitare pentru reevaluarea continutului. Motoarele de cautare gasesc site-ul oricum prin „bots”-urile lor. Atentie la robots.txt, de multe ori acesta lipseste, ceea ce nu-i chiar bine pentru yahoo si msn. Cum pozitionarea pe yahoo este considerata de google ca importanta…
    In ce priveste directoarele, total de acord. Trebuie insa mentionat dmoz.org si varianta localizata. Listarea in dmoz e aproape aur.

Comentariile sunt închise.