Mareste-ti traficul cu Ipsum.ro Topsite

Daca ai un site si ai nevoie de vizitatori il poti adauga si pe www.topsite.ipsum.ro. Mareste-ti traficul cu Ipsum.ro Topsite. Stiu suna mai mult a reclama!
Revenind cu un nou stil, Ipsum Topsite va ofera foarte multe categorii, ar fi de scris: chat-uri, muzica, statii tv, auto, forumuri, motoare de cautare, financiar, divertisment, imobiliare, turism, promotii, culinar, afaceri pe net si multe altele.

Sau daca, cautai un director web il gasesti pe www.director-web.ipsum.ro. Director Web, Indexul site-urilor romanesti, Promovare Online.

Inscrierea se face fara nici un fel de obligatii si fara a fi necesar de a introduce un link sau banner in situl vostru.

Reguli pentru inscrierea in director sau topsite:

1. Site-urile trebuiesc sa se incadreze intr-una din categoriile listate in director – restul vor fi respinse.

3. Descrierea trebuie sa fie scurta si la obiect, fara folosirea superlativelor – se aplica aceeasi regula ca la Dmoz.org. Descrierile care nu respecta aceasta regula vor fi sterse.

4. Directoarele web trebuie sa transmita obligatoriu Page Rank, sa aiba optiunea de a inscrie gratuit un site fara plata si fara link-uri reciproce. Directoarele web care nu respecta aceste reguli nu vor fi acceptate.

5. Fara SPAM de orice fel, dar mai ales SEO SPAM! De asemenea, site-urile care sunt propuse repetat spre inscriere vor fi banate, la fel ca si ip-urile de unde au fost facute inscrierile.

6. Link-urile reciproce nu sunt obligatorii, dar sunt apreciate.

Sursa

Publicitate