About

Acest blog este dedicat discutiilor pe teme de promovare si optimizare web.

Scopul acestui blog este de a va pune la dispozitie un loc in care sa gasiti informatii despre ceea ce inseamna promovarea si optimizarea web, de ce sunt necesare, care este principiul de functionare a mecanismului si multe altele. Prin schimbul de experienta cu ceilalti veti putea obtine informatiile pe care le doriti. De asemenea sugestiile voastre (venite prin comment-uri) sunt binevenite.

Ce este Metode de promovare in WordPress

wp-logoMetode de promovare este primul blog din Romania care incearca sa va puna la curent cu tot ce e nou despre motoarele de cautare, sa invete pe webmaster cum lucreaza Google, MSN, Yahoo sau alte motoare de cautare puternice si sa va ajute sa promovati cum trebuie un site web. Metode de promovare va ofera informatii importante din domeniul SEO. Prin articolele SEO incercam sa va punem la dispozitie tot ceea ce e de actualitate in domeniul SEO.

Blog-ul Metode de promovare va ofera cele mai utilizate si mai importante unelte SEO, metode de promovare, resurse, articole si tutoriale care va vor ajuta sa va optimizati site-ul dumneavoastra web.

Metode de promovare Help si Suport

Cat ma costa inregistrarea pe acest site?
Nimic. Acest site este absolut gratuit.

Cunosc o firma/companie care ar dori sa faca publicitate pe site-ul dumneavoastra. Sunteti interesati?
Bineinteles!!! Contactati-ne si vom discuta despre rata de afisare a bannerelor si oportunitatile de sponsorizare.

Cine sunteti si de ce aveti acest site?
NOI suntem oameni obisnuiti, care cred ca persoanele si firmele au dreptul sa se informeze si sa isi creeze cat mai multe legaturi cu cei de langa ei.

Te uiti dupa un expert SEO?
Puteti lua legatura cu noi dand click pe link-ul Contact care se afla in josul paginii. Citim fiecare e-mail, si raspundem la aproape toate. (NU vom raspunde cu siguranta la injurii si amenintari!)

Va rugam sa incercati sa pastrati discutiile la un nivel civilizat, fara atacuri la persoana sau discutii off-topic.

In rest… se poate discuta orice care are legatura cu metodele de promovare si optimizarea web

Te uiti dupa mai multe resurse?

Folosind blogul Metode de promovare va puteti optimiza site-ul, veti gasi raspuns la intrebarile dumneavoastra sau chiar dumneavoastra veti putea posta un articol ce va veni in ajutorul celorlalti.

Metode de promovare va ofera informatii importante din domeniul SEO. Prin articolele SEO incercam sa va punem la dispozitie tot ceea ce e de actualitate in domeniul SEO.

Persoana de contact

Numele meu este Calus Laurentiu Vlad şi sunt un tip 25 de ani din Alexandria

Nickname : aqua, aquaholics

Sunt blogger de mai bine de 4 ani si am invatat foarte multe din propia mea experienta. Din 2007 sunt Google Advertising Professional, calificativ obtinut dupa 3 ani de experienta in promovarea prin intermediul portalului Google.

Scopul meu ca un blogger este de a atinge un nivel înalt de încredere şi prietenie în rândul altor bloggeri şi de a deveni cunoscut ca unul dintre cele mai buni bloggeri atunci când este vorba de SEO si Marketing.

Interese

  • Sem
  • Seo
  • Online Marketing
  • Internet Marketing
  • Web Marketing
  • Pay Per Click Campaigns

Email
I-mi puteti trimite email la urmatoarele adrese yahoo:

Social Networking
Ma puteti contacta si prin situ-rile social media:

SocialurlLinked InStumbleUponFacebookBloggerYahoo 360

Cu speranta ca, in timp, vom avea o colaborare cat mai buna, va mai asteptam pe la noi, pentru ca vă garantez că veţi învăţa ceva nou si veti obtine cat mai mult trafic pentru siturile si blogurile dumneavoastra.

4 gânduri despre „About”

  1. felicitari pentru munca depusa. resurse foarte bune de a invata si pentru cei ce nu isi permit un buget adecvat sa investeasca intr-o firma ce ofera servicii complete.

    dar sa nu uitam, nu toti au timpul necesar sa invete si acestea, ma refer la oamenii de afaceri care conduc afaceri mici si mijlocii si nu numai.

    daca toti ar invata din resursele gratuite de pe net, atunci nu ar mai fi nevoie de oameni ca noi, care lucram in domeniu.

    eu cred ca astfel de articole trebuiesc scrise fara detalii tehnice si care sa arate valoarea marketingului online pentru a face cat mai multi oameni de afaceri constienti de necesitatea lui si sa apeleze la cei ce se ocupa, precum proprietarul acestui blog. adica la specialisti si sa plateasca pretul adecvat, pentru ca ei au beneficii de pe urma acestor servicii.

    munca se plateste, exceptie unde voluntariatul chiar e justificat.

Lasă un comentariu

Oferă informaţii despre metode de promovare online, articole, resurse şi ştiri.